VUČIĆ VIŠE OD DESET SATI BEZ PAUZE U SKUPŠTINI: Gledao svađu oko stolice, slušao Maju Berović i bajke o aparthejdu u Preševu

Novosti online

13. 09. 2022. u 16:44 >> 19:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić više je od deset sati u Narodnoj skupštini, bez pauze, obrazlaže svoj izveštaj o pregovaračkom procesu između Beograda i Prištine i odgovara na pitanja poslanika.

ВУЧИЋ ВИШЕ ОД ДЕСЕТ САТИ БЕЗ ПАУЗЕ У СКУПШТИНИ: Гледао свађу око столице, слушао Мају Беровић и бајке о апартхејду у Прешеву

Foto: Novosti

Izuzetna važnost teme, međutim, nije prikovala za stolice ogromnu većinu narodnih izabranika, od koji su se mnogi proteklih dana preko medija "oštrili" i najavljivali baražnu vatru na šefa države, jer su se već oko 14 časova zaputili ka restoranu i tu, sva je prilika, - ostali.

Kad je već o stolicama reč, oko jedne su se posvađali Aleksandar Jovanović Ćuta i Vojislav Mihailović. Predstavnik poslaničkog kluba i, kako voli da se predstavlja strastveni ekolog, zauzeo je mesto poslaniku kluba NADA, ali je morao da se pomeri. Međutim, Ćuta nije otišao na drugo mesto već je sve vreme tokom prvog izlaganja šefa države - stajao!

Cirkuske elemente u najvažnije političko pitanje koje je prvi čovek Srbije razradio na čak 51 stranicu ubacio je predstavnik "Ne davimo Beograd" Radomir Lazović, koji je, valjda želeći da bude duhovit, neukusno ukrstio kosovsku dramu i Maju Berović! On je, naime, tokom rasprave i pitanja upućenih Vučiću citirao stihove nekadašnje zvezde "Grand produkcije" - "Ti lutaš bebo...".

Kao šlag na tortu došla je opservacija albanskog poslanika Šaipa Kamberija, koji je maliciozno "primeti" kako Srbi na Kosovu i Metohiji imaju veća prava nego njegovi sunarodnici na jugu Srbije?!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)