PETAR PETKOVIĆ: Đilasovci sinhronizovano i bestidno napadaju Vučića da sakriju svoju sramotu i svoja nepočinstva

Novosti online

30. 06. 2022. u 18:45

ONI koji su poput Đilasovaca dogovarali sporazum o slobodi kretanja iz 2011. godine, kojim su priznate kosovske lične karte i tablice s oznakom "RKS", naravno da ne smeju da napadnu Aljbina Kurtija se danas poziva upravo na njihove sporazume, navodi u saopštenju Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Ђиласовци синхронизовано и бестидно нападају Вучића да сакрију своју срамоту и своја непочинства

Foto Tanjug

- Zato Đilasovci danas sinhronizovano i bestidno napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da sakriju svoju sramotu i svoja nepočinstva, navodi Petković.

- Tadašnja vlast koju je predvodila Demokratska stranka, zavila je srpski narod na Kosovu i Metohiji u crno, posebno u dijalogu potpisujući sedam katastrofalnih sporazuma. Sada kada Kurti pravnim nasiljem želi rat na severu KiM, opozicija napada predsednika Vučića, samo zato što se snažno bori za interese srpskog naroda u pokrajini, što je juče i pokazao na istorijskoj konferenciji za medije na kojoj je razobličio ponašanje Prištine i njenih zapadnih mentora.  Ali neka ne misle ni Đilas, ni Tadić, ni Jeremić, ni njihovi posilni Lutovac i Veselinović da Srbi na KiM imaju kolektivnu amneziju. Sećaju se dobro svih izdaja koje su im servirali, zbog čega su ih i poslali na političko smetlište dok skoro 90 Srba na KiM podržava predsednika Vučića, saopštio je Petković.

BONUS VIDEO: OD‌JEKUJE SA GAZIMESTANA: Posle opela junacima koje je služio Porfirije, ori se srpska pesma

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVI SNIMAK LEPE PREMIJERKE: Šta će muž reći na ovo? (VIDEO)