MINISTARKA POPOVIĆ I PREDSTAVNICI ŠVEDSKE: O borbi protiv organizovanog kriminala

Tanjug

09. 06. 2022. u 19:55

MINISTARKA pravde Maja Popović razgovarala je danas sa ambasadorom i specijalnim izaslanikom Vlade Kraljevine Švedske za borbu protiv organizovanog kriminala Hokenom Jevrelom i ambasadorkom Švedske u Srbiji Anikom Ben David o aktivnostima koje Srbija preduzima u borbi protiv organizovanog krimilala, a posebnoo radu na budućem unapređenju krivičnog zakonodavstva u ovoj oblasti.

МИНИСТАРКА ПОПОВИЋ И ПРЕДСТАВНИЦИ ШВЕДСКЕ: О борби против организованог криминала

Foto N. Fifić

Popović je rekla da Srbija ulaže značajne napore da svoj normativni okvir uskladi sa evropskim standardima i naglasila značaj saradnje sa Evropskom agencijom za saradnju u krivičnim stvarima (EUROJUST) i zahvalila na podršci koju Švedska pruža Srbiji u procesu evropskih integracija.

Sagovornici su istakli značaj međunarodne saradnje i harmonizacije nacionalnih propisa za suzbijanje organizovanog kriminala i efikasno reagovanje pravosudnih organa na krivična dela u ovoj oblasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima