NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA: Vučić objavio prvog pobednika foto konkursa (FOTO)

Novosti online

05. 06. 2022. u 09:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pre nekoliko dana uputio je poziv građanima preko svog instagram naloga da pošalju fotografije najlepših predela Srbije, a fantastični radovi uveliko pristižu.

НАША НАЈЛЕПША СРБИЈА: Вучић објавио првог победника фото конкурса (ФОТО)

Foto: Instagram/avucic

Predsednik je danas naveo da, iako je foto konkurs "Naša najlepša Srbija", počeo tek pre nekoliko dana, već je pristiglo na stotine predivnih fotografija.

- Hvala što ste se odazvali u tolikom broju, što nam govori ne samo da je Srbija prelepa zemlja, već i da naši građani imaju dobro oko za sjajne fotografije. Ove nedelje imamo i prvog pobednika: u pitanju je fotografija Negoslave Stanojević, a snimljena je u selu Donji Prisjan, u zaseoku Livađe - naveo je predsednik i čestitao Negoslavi.

Podsetimo, do kraja godine svake nedelje će jedna fotografija biti izabrana, a na kraju godine ona koja je dobila najviše lajkova biće nagrađena, a autora će primiti predsednik.

BONUS VIDEO - PODRŠKA VUČIĆU: Srbi sa KiM krenuli put Beograda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fonadacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)