ISKORISTITE OVAJ DIVAN SUNČANI VIKEND: Predsednik Vučić poslao poruku građanima

Novosti online

04. 06. 2022. u 09:36

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da iskoriste sunčani vikend i obiđu Srbiju.

ИСКОРИСТИТЕ ОВАЈ ДИВАН СУНЧАНИ ВИКЕНД: Председник Вучић послао поруку грађанима

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Iskoristite ovaj divan sunčani vikend i obiđite našu najlepšu Srbiju! Krenuću i ja danas, pa se možda negde i sretnemo - napisao je Vučić na Instagramu.

Predsednik Srbije juče je obišao Centar za azil u Vranju, u kojem su smeštena izbegla lica iz Ukrajine.

Predsednik je doneo poklone mališanima, razgovarao sa njihovim roditeljima, a potom se uputio na teren koji je u okviru centra gde je igrao fudbal sa decom.

- Poželeo sam im da se što pre vrati osmeh na lica njihove dece, a mir u domove koje su za sobom ostavili. U međuvremenu, Srbija će biti njihova kuća - rekao je Vučić tokom obraćanja izbeglicama.

Vučić je istakao da se nada da su u Srbiji osetili srce dobrih domaćina, i da želi da ljudi vide koliko ih Srbi vole, pošto je i naš narod prolazio kroz muke i patnje kroz istoriju.

- Sve se razume sa ovih najlepših osmeha na svetu. Osećajte se kao kod kuće, i želim vam sve najbolje - rekao je predsednik na ruskom jeziku okupljenima.

Predsednik je na kraju obraćanja rekao da će država nastaviti da pomaže svima koji su spas potražili u Srbiji.

- Mi moramo biti istinsko utočište za sve koji su u nevolji. Time pokazujemo ljudsko srce koje imamo. A od ove dece će biti mnogo uspešnih ljudi. Možda će i neki sutra, da se ne naljuti njegova ekselencija, predstavljati i Srbiju, kao najbolji matematičari i sportisti - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna