LAŽNA DRŽAVA UDARA NA RUSIJU: Proširen paket sankcija

D.Z.

16. 05. 2022. u 17:15

VLADA tzv. Kosova na sednici koja je danas održana proširila je paket sankcija Rusiji i Belorusiji koje se odnose na zamrzavanje imovine pojedinaca ili privrednih subjekata.

ЛАЖНА ДРЖАВА УДАРА НА РУСИЈУ: Проширен пакет санкција

Foto Tanjug

Kako su preneli prištinski mediji na albanskom jeziku, nove sankcije odobrio je Vladin kabinet, dok je tzv. Kosovo sankcije Rusiji uvelo ranije zbog čega je sankcionisanim pojedincima i kompanijama zabranjen pristup i rad na finansijskom tržištu tzv. Kosova.

Osim toga, na snazi je zabrana ruskim i beloruskim kompanijama da prevoze robu preko tzv. Kosova, uključujući i tranzit a, zabranjena su putovanja na teritoriju tzv. Kosova za sankcionisane osobe, dok je zabranjeno i da pojedinci ili subjekti sa tzv. Kosova direktno ili indirektno stave na raspolaanje sredstva sankcionisanim pojedincima ili subjektima.

BONUS VIDEO - BIJU RAFALI, PSUJU NAM MAJKU SRPSKU: Potresna ispovest starice iz Rudara

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024