VUČIĆ O NAPADIMA NA MIKIJA MANOJLOVIĆA: Ponosan sam što je taj čovek govorio slobodno, beskrajno mu hvala na hrabrosti

Novosti online

21. 04. 2022. u 10:02

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić je prokomentarisao i napade na glumca Mikija Manojlovića, koji ga je nazvao "srpskim Šarlom de Golom".

ВУЧИЋ О НАПАДИМА НА МИКИЈА МАНОЈЛОВИЋА: Поносан сам што је тај човек говорио слободно, бескрајно му хвала на храбрости

Foto I. Mitić

- Ne znam imamo li većeg živog glumca od Mikija Manojlovića. Verovatno ne. Ja sam ponosan na to što je taj čovek govorio slobodno i iz svoje glave, i što niste mogli čak ni medijski bezobzirnim pristupom da mu promenite stav. Nisam ja veliki lider, ja sam samo štitio interese Srbije, i toliko se grčevito borio za njih, da vi ne možete da verujete koliko energije uzima meni i mom timu samo priprema jednog sastanka sa američkim senatorima. Iza pokrivalice i saopštenja su sati i sati borbe za našu zemlju i stav naše zemlje. I zato sam ponosan kada neko poput Mikija Manojlovića ima reči hvale. Na kraju njemu beskrajno hvala na hrabrosti, jer je znao sa čime će biti suočen - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!