VAŽNA PORUKA IZ PEKINGA ZA NAŠU ZEMLJU: Uspeh zemlje biće veći pod vođstvom predsednika Vučića!

Novosti online

07. 04. 2022. u 13:06

PORTPAROL Ministarstva inostranih poslova Kine Džao Liđijen oglasio se na Tviteru, gde je naveo da veruje da će Srbija da ostvari veće uspehe u nacionalnom razvoju zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću.

ВАЖНА ПОРУКА ИЗ ПЕКИНГА ЗА НАШУ ЗЕМЉУ: Успех земље биће већи под вођством председника Вучића!

Foto: Tanjug

– Verujemo da će Srbija pod vođstvom predsednika Vučića ostvariti veće uspehe u svom nacionalnom razvoju – kazao je Liđijen.

Foto: Epa

 

Takođe je istakao značaj srpsko-kineskog partnerstva.

– Uz naše zajedničke napore, sveobuhvatno strateško partnerstvo Kine i Srbije nastaviće da se produbljuje, a bilateralne veze će uživati još svetliju budućnost – napisao je.

Podsetimo, i predsednik Kine Si Đinping u čestitki upućenoj Aleksandru Vučiću, povodom pobede na predsedničkim izborima, naglasio je da pridaje veliki značaj razvoju kinesko-srpskih odnosa.

On je u poruci istakao da je poslednjih godina sveobuhvatno strateško partnerstvo Kine i Srbije održalo snažan razvojni zamah, pri čemu dve strane vide čvrsto političko međusobno poverenje i plodnu bilateralnu praktičnu saradnju.

– Suočene sa velikim globalnim promenama koje nisu viđene čitav vek, dve strane čvrsto poštuju jedna drugu, tretiraju jedna drugu kao jednake i udružuju ruke u izgradnji zajednice sa zajedničkom budućnošću za čovečanstvo, dajući pozitivan doprinos očuvanju međunarodne jednakosti i pravde – rekao je kineski predsednik.

BONUS VIDEO - PUNA HALA "ČAIR": Niš dočekuje predsednika Vučića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)