KAKO BI DEJSTVOVALA NOVA KOALICIJA: Zavetnica i Marinika kreče murale Mladiću, a Boško, Miloš i Vladeta sele Stefana Nemanju u Marinkovu baru

Novosti online

06. 04. 2022. u 10:49

NOVA koalicija koja se oformila od Đilasovog SSP, Zavetnika, Dveri, DSS očigledno je napravljena bez toga da se ispune predizborna obećanja, a sve kako bi pokušali da se domognu fotelja.

КАКО БИ ДЕЈСТВОВАЛА НОВА КОАЛИЦИЈА: Заветница и Мариника крече мурале Младићу, а Бошко, Милош и Владета селе Стефана Немању у Маринкову бару

Marinika Tepić i Dragan Đilas / Foto Tanjug

Kako bi mogla da izgleda ova koalicija, a kada se uzmu u obzir predizborna obećanja koje su davali Đilasovi kadnidati, koja su bila oprečna njihovim partnetima?!

Po tome bi moglo da dođe do toga da Milica Đurđević i Marinika Tepić zajedno će prekrečiti sve murale Ratku Mladiću, dok bi Boško Obradović i Miloš Jovanović zajedno sa Vladetom Jankovićem, prenosili spomenik Stefanu Nemanji sa Savskog trga u Marinkovu Baru ili Borču.

Dragan Đilas, koji ih je sada okupio, već je govorio o tom planu:

- Jasno je svima da mural ne treba da postoji! Biće prekrečen! Ne treba veličati takve stvari ali dok ne promenimo vlast mi ćemo imati murale, grafite o Srebrenici i neke strašne stvari!

Podsetimo, dok je reditelj Goran Marković spomenik Stefanu Nemanji nazivao nakazom koji bi "proterao" u Marinkovu baru, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, se grohotom smejao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima