SANKCIONISANA DVOJICA MUŠKARACA: Marinikin posmatrač pokušao da uđe na biračko mesto, deleći lanč pakete

Novosti online

03. 04. 2022. u 12:59

PREDSEDNIK izbornog mesta u selu Radičevci kod Bosilegrada Anakijev Mitko prijavio je da su oko 11.30 časova dva muška lica pokušala pa da uđu na biračko mesto radi podele lanč paketa.

САНКЦИОНИСАНА ДВОЈИЦА МУШКАРАЦА: Мариникин посматрач покушао да уђе на бирачко место, делећи ланч пакете

Foto: P. Milošević

Prvo lice se predstavilo da je Srđan Anđelković iz Vranja i da je posmatrač ispred SSP Marinika Tepić. Kada mu je predsednik izbornog mesta zatražio akreditaciju, isti je izjavio da nema i nije pušten na biračko mesto i ono se udaljio.

Kasnije je na biračko mesto br 20 u selu Mlekominci, pokušao da uđe Srđan Kostić gde se predstavio kao Srđan Kostić, sa istim razlogom. Od strane predsednika Dobrile Ivanov on nije pušten na biračko mesto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!