ZAŠTITIĆEMO INTERESE GRADA: Aleksandar Šapić (SNS) kandidat za gradonačelnika, o mogućim merama

S. V.

28. 03. 2022. u 22:07

PREKINUĆEMO praksu koja je postojala u mnogim prethodnim vlastima, da se u okviru Uprave grada stvaraju različite politike, koje sprovode pojedinci, u svoje ili u ime određenih interesnih grupa.

ЗАШТИТИЋЕМО ИНТЕРЕСЕ ГРАДА: Александар Шапић (СНС) кандидат за градоначелника, о могућим мерама

Foto Tanjug

Postojaće samo jedna politika, koja će biti kreirana u Skupštini grada Beograda. Biće transparentna, a sprovodiće je ravnomerno svi gradski funkcioneri.

To najavljuje Aleksandar Šapić (SNS), prvi na beogradskoj listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i poručuje da "neće dozvoliti da bilo kakve grupe unutar stranke, koalicije, službi ili preduzeća zarad svoje lične koristi ugrožavaju zvaničnu politiku koja će biti postavljena tako da jednako zadovolji potrebe svih Beograđana.

- Spreman sam da preuzmem potpunu odgovornost za donošenje ključnih odluka u Beogradu ali i na sprovođenje nekih nepopularnih mera. One podrazumevaju momentalna smenjivanja svih onih koji ne budu razumeli da je interes Beograđana iznad svega i da međusobni odnosi ili potrebe rukovodilaca ne smeju biti ispred interesa naroda koji predstavljaju - rekao je Šapić.

On kaže da je svestan da će ovakvim pristupom stvoriti protivnike, kako unutar ogranizacije kojoj pripada, tako i među različitim interesnim grupama.

- Neću odstupiti ni po koju cenu, jer borba za zaštitu interesa Beograđana mora da bude beskompromisna. Znam da je ovo još jedna bitka koju je pitanje da li ću uspeti da dobijem.

Ali sam svestan da, ako mi Beograđani budu ukazali poverenje, ne smem da ih razočaram. - zaključio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti