REM PODNEO IZVEŠTAJ: Na ekranima sati kampanje

VN

24. 03. 2022. u 08:37

REGULATORNO telo za elektronske medije usvojilo je "presek" izborne kampanje od 15. februara do 13. marta, do kada je bio rok za podnošenje lista.

РЕМ ПОДНЕО ИЗВЕШТАЈ: На екранима сати кампање

Sedište REM-a / Foto D. Milovanović

Kada je reč o javnim servisima, RTS 1 kampanji je posvetio nešto manje od 15 sati programa, a zabeleženo je pojavljivanje 16 dotad proglašenih izbornih lista.

Među temama i dalje je na prvom mestu "kriza u Ukrajini", oko dve trećine priloga je neutralnog tonaliteta, a zatim slede pozitivan - blizu 21 odsto i negativan tonalitet - nešto manje od 14 odsto.

Na Pinku se pojavilo 13 lista tokom 12,5 sati. Izbornom programu pripalo je nešto više od polovine, a aktivnostima državnih funkcionera nešto više od 49 odsto vremena. Na TV Prva pojavila su se četiri politička pokreta kojima je posvećeno četiri odsto vremena, i 13 lista koje su "zauzele" nešto više od devet sati. TV N1 kampanji je posvetila gotovo 60 sati programa ili približno 91 odsto vremena. Teme "kritika vlasti" i "negativno o Vučiću" zastupljene su sa više od 37 od 79 sati izbornog vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima