SNS U OBILASKU NOVOG IGRALIŠTA: Suština je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i narod

Novosti online

20. 03. 2022. u 15:52

DANAS su kandidati na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić, Siniša Mali i Marija Zdravković obišli novoizgrađeno dečije igralište na Novom Beogradu.

СНС У ОБИЛАСКУ НОВОГ ИГРАЛИШТА: Суштина је да сваки дан урадите нешто за своју земљу и народ

Foto: SNS

Prilikom obilaska igrališta i u razgovoru sa građanima naveli su da su Srbija i Beograd  mnogo prosperitetniji, a u prilog tome govori i činjenica da je prosečna plata u Beogradu 806 evra, a na Novom Beogradu 1059 evra, to znači da je prosečna plata na Novom Beogradu skočila čak 66,5% u poslednje četiri godine.

Foto: SNS

 

Prema rečima Ane Brnabić: - Suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i za svoj narod.

- Od najvećih stvari, kao što je brza pruga Beograd - Novi Sad, do onih manjih kao što je ovo dečije igralište - takođe je navela Ana Brnabić.

Foto: SNS

 

Naša politika je politika ulaganja u decu i mlade, oni su budućnost našeg Beograda i budućnost naše Srbije, rekao je Siniša Mali.

- Borimo se za bolju i lepšu budućnost naše dece, borimo se za čistiji i zdraviji Beograd, borimo se zajedno za lepšu i bolju Srbiju, jer zajedno možemo sve - zaključio je Mali.

Foto: SNS

 

- Ponosna sam što sam ovde u ime liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” i volela bih da svi prepoznamo koliko je za Srbiju učinjeno i koliko će tek biti učinjeno za sve građane Beograda i Srbije - rekla je Marija Zdravković.

Foto: SNS

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!