DAČIĆ U POSETI KOD TOME FILE: Drug i gospodin pravi primer kako se živi, radi i voli

Novosti online

19. 03. 2022. u 15:20

KANDIDAT za gradonačelnika Beograda Toma Fila, nakon tri dana provedenih u bolnici zbog astmatičnog napada, uspešno se oporavlja kod kuće. Prvi prijatelj koji ga je posetio je Ivica Dačić, kandidat za premijera Srbije.

ДАЧИЋ У ПОСЕТИ КОД ТОМЕ ФИЛЕ:  Друг и господин прави пример како се живи, ради и воли

Novosti

- Naš drug i gospodin Toma je pravi primer kako se živi, radi i voli bez obzira na okolnosti ili nepovoljne situacije koje nas sve ponekad snađu. Posetio sam ga samo da bih se uverio da je duh i šarmerski odnos prema životu neuništiva kategorija koja Tomu najbolje definiše. Kada sam mu predložio kandidaturu za gradonačelnika grada Beograda nisam ni sumnjao da će svojim i ljudskim, i profesionalnim kvalitetima, a prega svojim znanjem i iskustvom biti pravi predstavnik naše partije i socijalističkih ideja. Sada sam miran i siguran jer je Toma zdrav i više nego ikada rešen da se dokaže i pokaže kao budući gradonačelnik Beograda, izjavio je Dačić.

Toma Fila navodi da se oseća odlično i da je spreman da nastavi borbu za lepši Beograd, ali da bez podrške u životu čovek ne može da napreduje i dajte svoj maksimum.

- Posle nekoliko dana u bolnici, danas sam kod kuće i želim svima da zahvalim na pokazanoj brizi i divnim rečima za moj brzi oporavak. Srećan sam na iskrenim prijateljima koje imam i koji su moj oslonac i podrška i u dobrim i u izazovnim životnim trenucima. Mojim partijskim drugovima i svim Beograđanima  poručujem da sam spreman  da nastavimo borbu za bolji i lepši Beograd i kvalitetniji život svih koji u Beogradu žive i koji Beograd vole – izjavio je Fila.

BONUS VIDEO: Aleksandar Šapić: Uspostavićemo jedinstveni kanal komunikacije sa Beograđanima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)