VUČIĆ IZLAZI IZ FRIŽIDERA: Originalni spot za predsedničke izbore - "Jedina granica su naši snovi" (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2022. u 22:52

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić objavio je večeras na svom instragram nalogu novi predizborni spot.

ВУЧИЋ ИЗЛАЗИ ИЗ ФРИЖИДЕРА: Оригинални спот за председничке изборе - Једина граница су наши снови (ВИДЕО)

Foto: Instagram/avucic

U šaljivom spotu predsednik Vučić izlazi iz frižidera jednog mladog bračnog para i nabraja uspehe koji su postignuti u prethodnom periodu.

- Važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Mnogo toga je ostalo da se uradi. Potrebno nam je još puteva, pruga i fabrika. Ako se ne verujem dobili ste i subvenciju za rešavanje stambenog pitanja. E kada svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. A trudimo se da to bude što pre - rekao je Vučić ženi koja je otvorila frižider.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

- A dotle upamtite, ako ostanemo ujedinjeni sa tim ciljevima pred sobom, jedina granica su naši snovi - kaže Vučić zbunjenoj ženi.

Na samom kraju spota, dok se sprema da stavi pitu u rernu, žena kaže: "Hvala ti, ali nemoj molim te iz rerne".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (28)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu