SRBIJA JE OD 2014. GODINE POČELA DA POBEĐUJE: Premijerka Brnabić i Marko Kešelj otvorili teren u Kotežu (FOTO)

Novosti online

15. 03. 2022. u 20:23

KANDIDATI na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić i Marko Kešelj prisustvovali su danas otvaranju terena u Kotežu, koji su članovi i aktivisti Srpske napredne stranke obnovili iz ličnih sredstava.

СРБИЈА ЈЕ ОД 2014. ГОДИНЕ ПОЧЕЛА ДА ПОБЕЂУЈЕ: Премијерка Брнабић и Марко Кешељ отворили терен у Котежу (ФОТО)

Foto: SNS

Ana Brnabić je na samom početku pozdravila sve prisutne i prenela pozdrave predsednika Aleksandra Vučića i istakla da je ponosna kada vidi da i Stranka i država rade u interesu građana, jer time pokazujemo da smo stranka posvećena Srbiji. 

Foto: SNS

- Srbija je od 2014. godine počela da pobeđuje, od kada je Aleksandar Vučić postao predsednik Vlade, a kasnije i predsednik države, počeli smo da gradimo puteve, pruge, domove zdravlja, kliničke centre, kontinuirano rastu plate i penzije - rekla je Brnabić.

Time stvaramo bolje uslove i budućnost za generacije koje dolaze. 

- Srbija je danas mnogo jača zemlja, a 3. aprila su važni izbori, važno je da izaberemo mir i stabilnost - zaključila je Brnabić i dodala da je Srpska napredna stranka kandidovala Aleksandra Vučića, najboljeg kandidata koji je predsednički kandidat, ali i nosilac liste “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Foto: SNS

Događaju su prisustvovali i Đorđe Todorović, Aleksandar Mirković i Nemanja Joksimović, takođe kandidati na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?