VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI U 18 ČASOVA: Predsednik saopštava mere rukovodstva Srbije povodom sve teže krize u svetu

Novosti onlajn

02. 03. 2022. u 15:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti iz zgrade Predsedništva Srbije tačno u 18 sati povodom sve teže krize u svetu, izazvane sukobom u Ukrajini.

ВУЧИЋ СЕ ОБРАЋА НАЦИЈИ У 18 ЧАСОВА: Председник саопштава мере руководства Србије поводом све теже кризе у свету

FOTO: Tanjug

Kako je najavio, upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzeće sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedilo normalan život.

- Poštovani građani Srbije, situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini, je sve teža, i teža je iz časa u čas. Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedilo normalan život. Mi ćemo političke izazove, verujem zajedno i ujedinjeni, uspeti da sahvaladmo, ali ekonomski izazovi su sve teži i sve veći. Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji i uglja, i struje, i gasa i svih sirovina, a da rastu cene dramatično i osnovnih prehrambenih proizvoda. Zato je važno je da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost, i mir i dobar život za naše građane - rekao je Vučić u video-prilogu objavljenom na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene