PORTPAROL EU: Petković i Bisljimi u utorak na novoj rundi dijaloga u Briselu

Tanjug

18. 02. 2022. u 17:11

PORTPAROL EU Peter Stano najvio je da će se u Briselu 22. februara održati nova runda dijaloga Beograda i Prištine na nivou glavnih pregovarača Petra Petkovića i Besnika Bisljimija.

ПОРТПАРОЛ ЕУ: Петковић и Бисљими у уторак на новој рунди дијалога у Бриселу

Foto: Printskrin

-Sledeća runda dijaloga Beograda i Prištine, na nivou glavnih pregovarača, održaće se u Briselu 22. februara, a daomaćin će biti specijalni predstavnik EU Miroslav Ljačak. Na agedi sastanka je nastavak razgovora o primeni već postignutih dogovora kao i sledeći koraci ka normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova, izjavio je Stano.

U Briselu dodaju da se u ovom trenutku ne zna da li će nakon sastanka glavnih pregovarača doći i do organizacije sastanka na visokom političkom nivou između predsednika Srbije Alkesandra Vučića i Aljbina Kurtija.

-To će uglavnom zavisiti od rezultata postignutih u razgovorima Petkovića i Bisljimija u utorak, ocejuju u diplomastkim izvorima u Briselu.

BONUS VIDEO - NAŠA SVETINjA, MANASTIR VISOKI DEČANI: Od Svetog Save do granata i zaštite KFOR-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!