NESTOROVIĆ NA LISTI SPS ZA BEOGRAD? Planovi socijalista za izbore 3. aprila

V. N.

30. 01. 2022. u 21:44

DOKTOR Branimir Nestorović (na slicii sa Darijom Kisić Tepavčević) mogao bi se naći na listi Socijalističke partije Srbije za Beograd, na izborima 3. aprila, pa čak i da bude na njenom čelu - saznaju "Novosti".

НЕСТОРОВИЋ НА ЛИСТИ СПС ЗА БЕОГРАД? Планови социјалиста за изборе 3. априла

Foto N. Skenderija

Prema našim informacijama, ova ideja već duže je aktuelna u taboru socijalista i realni su izgledi da se oko Nestorovićevog pristupanja taboru SPS napravi dogovor. Do sada nisu vođeni direktni razgovori između Nestorovića i lidera socijalista Ivice Dačića, i oni se očekuju u narednim danima. Inače, u istraživanjima javnog mnjenja 48 odsto ispitanika se izjasnilo pozitivno prema dr Nestoroviću.

Nakon odluke SNS i SPS da na izbore, ipak, idu na odvojenim listama, jer je procena da bi tako u zbiru mogli da imaju i 170 poslanika, Dačić je poručio da će, najverovatnije, biti nosilac liste ove stranke za republičke izbore. Takođe je najavio da će u narednim danima predstaviti tim za republički parlament i Beograd. On je naglasio i da SPS isključivo može da podrži Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)