KURTI ZABRANIO BIRAČKA MESTA U SRPSKIM SREDINAMA: Srbi će na referendumu moći da glasaju na dva načina

Novosti onlajn

11. 01. 2022. u 09:12

VLASTI lažne države Kosova najavile su da će Srbi na KiM imati mogućnost da putem pošte ili u Kancelariji za vezu glasaju na referendumu koji 16. januara organizuju vlasti u Srbiji.

КУРТИ ЗАБРАНИО БИРАЧКА МЕСТА У СРПСКИМ СРЕДИНАМА: Срби ће на референдуму моћи да гласају на два начина

Foto: EPA/ Georgi Licovski

Pripadnici srpske zajednice na KiM, prema rečima zvaničnika iz Prištine, moći će na dva načina da se izjasne na predstojećem referendumu, a biračkih mesta u sredinama sa srpskom većinom neće biti.

- Ponudili smo mogućnost glasanja putem pošte ili preko Kancelarije za vezu Srbije u Prištini - navode zvaničnici lažne države za RSE.

Iz prištinske vlade su dodali da se mora "praviti razlika" između referenduma o isključivo unutrašnjem pitanju jedne zemlje i izbora.

- U ovom slučaju Srbija organizuje referendum o sistemu državnog uređenja Srbije, odnosno o pravosudnom sistemu kao Vučićevoj težnji da Srbija bude demokratska i moderna država - navode zvaničnici.

BONUS VIDEO:

GRENEL NA MERDARU: Nekadašnji američki izaslanik u poseti KiM

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove