REAKCIJE NA PRETNJE MARKOVIĆA VUČIĆU: Možete da nas streljate ali opet nećete doći na vlast narod vas neće!

Novosti online

16. 12. 2021. u 23:17 >> 23:41

PREDSEDNIKU Srbije Aleksandru Vučiću reditelj Goran Marković uputio je stravične pretnje.

РЕАКЦИЈЕ НА ПРЕТЊЕ МАРКОВИЋА ВУЧИЋУ: Можете да нас стрељате али опет нећете доћи на власт народ вас неће!

Foto: Instagram

Reagujući na Markovićevu objavu na društvenoj mreži tviter Sandra Božić, narodni poslanik SNS je napisala:

“Vučiću, skloni se ili ćemo te streljati!”

Fašistička gamadija belosvetskih lopuža Đilas, Tepić, Jeremić metkom bi da zaustavi razvoj i napredak Srbije!

Kroz bedna kmetovska usta izlazi program oko kojeg su se najzad ujedinili!

Metak za Vučića je plan koji imaju i za Srbiju!

Bojana Radaković, član predsedništva SNS

-Politički program đilasovsko-tepićske elite: Vučiću, ne možemo da te pobedimo na izborima, pa ćemo da te streljamo!

Evo jedna loša vest za vas: Možete sve nas naprednjake da streljate, ali opet nećete doći na vlast. Narod vas, bre, neće, jer ste i teški lopovi i teško poremećeni.

Nemanja Joksimović, poslanik

Monstruozne pretnje Đilasovog plaćenika upućene Aleksandru Vučiću pokazuju da mi nemamo posla sa razumnim ljudima,već sa bitangama koje su spremne na sve kako bi se ponovo dočepali vlasti.Ako misle da ih se neko uplašio,grdno su se prevarili.Pristojna Srbija će uvek pobeđivati!

Nevena Đurić, poslanik

Đilasovi lešinari, najodvratnije među odvratnima u Multikom stranci, javno iznose svoj plan, politički i svaki drugi: glava Aleksandra Vučića.

Odlično znaju da radom i rezultatima ne mogu da ga poraze!

Ne rade ništa, rezultate nemaju!

Ovakvu bolest narod nikada neće podržati!

Vladimir Orlić, poslanik i predsednik GO SNS

Zvezda blokade autoputa, na koju su ponosno svoje "simpatizere i aktiviste" zvali Đilas i Marinika, građanin Marković - prvo ponosno saopštio da im je glavni cilj Vučić, a sad objasnio i na koji način: streljanjem. To im je "politika", sav "plan" i ceo "program": streljanje. Vučića.

Vladanka Malović, članica Predsedništva SNS

Goran Marković, “čuveni” predstavnik tzv. drugosrbijanske kulturne elite, poručuje Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, da će biti streljan....

Saznali smo šta želi ovaj idol “demokratskih snaga”, samo nam nije objasnio kada i kako planiraju to da izvedu.

Nije nam “izvanredni” Marković, kako ga predstavljaju u tajkunskim medijima, otkrio kada planiraju da streljaju Vučića, da li pre, ili posle izbora.

Nije nam “izuzetni” Marković, označen u tajkunskim medijima i kao “borac za slobodnu i demokratsku Srbiju”, rekao ni kako misle da streljaju predsednika Srbije.

Nije nam saopštio ni da li će prvo sve nas da streljaju, pa potom predsednika, ili će ipak njega prvog, pošto je Vučić ipak uvek broj 1.

Propustio je ovaj “uvaženi” Marković i da nam kaže da li su već formirali odbor za streljanje Vučića, kako su raspodelili funkcije Đilas, kum Mlađa, Marinika, Jeremić, Tadić, Ćuta, Viola, Zelenović… i da li su već izabrali svog predsednika, i kako se taj zove.

Dok čekamo ovog predstavnika “elite” da nam saopšti sve ove detalje, biće interesantno da vidimo sve one zaštitnike svega i svačega, kada će se javiti da kažu kako njima izgleda ovaj poziv na streljanje predsednika Srbije, je l onako evropski i u skladu sa demokratskim vrednostima?

P.S. Što se tiče tog redosleda streljanja, opušteno krenite od mene, čekam vas.

Branislav Malović, član predsedništva SNS

Film o Vučićevom kraju nećeš imati prilike da režiraš Markoviću

Povodom izjave nekada poznatog reditelja a danas isfrustriranog i propalog pripadnika srpske opozicije Gorana Markovića da se “ nada da Aleksandar Vučić ima pred očima Čaušeskuov kraj i da će se povući bez krvi “oglasio se i član predsednistva SNS Branislav Malović:

Nije ovo prvi put da Goran Marković govori na ovakav način o “revoluciji” u Srbiji.Ne tako davno je tvrdio da ovom zemljom vlada polusvet koji treba najuriti g….. motkom. Možda je to moguće u njegovim filmovima ali u stvarnom životu teško je pola Srbije koja podržava aktuelnu vlast najuriti iz sopstvene zemlje. Nije ovo prvi put da on predviđa neslavan kraj srpskom predsedniku a njegova retorika najviše podseća na ratno huškačku propagandu koja je daleko iza moderne Srbije koju danas gradimo. To što danas Goran Marković više liči na pogubljenog profesora iz sopstvenog filma “Sabirni centar” je čist dokaz koliku težinu imaju njegove reci. Neće biti da “praški student” priziva rumunski scenario bez bilo kakvog ličnog interesa. U nedostatku adekvatnog izvora finansiranja za svoje projekte očigledno da je pronašao alternativni način da obezbedi isti zahvaljujući srpskoj opoziciji zauzvrat nudeći sebe kao sporednu ulogu u jeftinom političkom filmu.

Goran Marković je između ostalog i reditelj filma “Slepi putnik na brodu ludaka”…To bi bio i najbolji opis njegovog trenutnog političkog angažmana u srpskoj opoziciji- izjavio je na kraju Malović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!