IMENOVANjEM glavnog maršala ratnog vazduhoplovstva Velike Britanije Stjuarta Piča za specijalnog izaslanika te zemlje za Zapadni Balkan, Velika Britanija želi da utiče na unutrašnje procese u Srbiji kako bi oslabila našu poziciju i na međunarodnom planu i u pregovorima sa Prištinom.

Komentari (9)

Jastreb

04.12.2021. 06:51

Ko je bre njega tražio? U kom to dokumentu piše da englezi imaju mutivodu. Englezi ti skotovi se probaju da uvlače kao rub u dupe što kaže naš narod. Nije prošao ovaj švaba za visokog predstavnika kod Srba pa neće ni ovaj. Niti ga treba primati niti sa njim dogovarati bilo kakvu aktivnost on nema nikakav kredibilitet, običan službenik engleske ambasade u bosni i nek tako i ostane.

wolf30

04.12.2021. 13:37

Do detalja mu na javnom sastanku objasniti pravni okvir posla i da ce izlaskom iz njega biti javno pokazano sve, demokratski. Nismo mi nicija prcija da nas jasu kako hoce ma koliko god on bio elita. Pa njihove bombe su nas ubijale, i dok ne dokazu da nisu protiv nas ne bih akceptirao nista.

Sloba

04.12.2021. 18:27

Mahatma Gandi : "I ona engleska podmornica u okeanu je u stanju da posvadja ribe", tj. "Divide et impera" .... Albioni belosvetski mesetari.