VUČIĆ UČESTVOVAO NA KONFERENCIJI JEDINSTVENE RUSIJE: "Veliko hvala Putinu koji je uvek bio uz Srbiju i srpski narod" (FOTO)

Novosti online

01. 12. 2021. u 11:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas putem video-linka na konferenciji "Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija" u organizaciji ruske vladajuće stranke Jedinstvena Rusija.

ВУЧИЋ УЧЕСТВОВАО НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ЈЕДИНСТВЕНЕ РУСИЈЕ: Велико хвала Путину који је увек био уз Србију и српски народ (ФОТО)

Foto: Instagram/avucic

- Hvala Jedinstvenoj Rusiji što sam imao čast da učestvujem na konferenciji “Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija”. Veliko hvala predsedniku Putinu koji je uvek bio uz Srbiju i srpski narod kada je bilo najteže. Živelo srpsko-rusko prijateljstvo - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Kako prenosi Tass, ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je u pozdravu učesnicima konferencije da je međustranački dijalog između država važna komponenta međunarodnih odnosa, jer pomaže u traženju načina za suprotstavljanje savremenim pretnjama i izazovima.

Na skupu koji se održava u okviru manifestacija povodom 20. godišnjice partije Jedinstvena Rusija učestvuje još nekoliko šefova država i vlada, kao i desetine lidera uticajnih političkih snaga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (13)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost