VUČIĆ UČESTVOVAO NA KONFERENCIJI JEDINSTVENE RUSIJE: "Veliko hvala Putinu koji je uvek bio uz Srbiju i srpski narod" (FOTO)

Novosti online

01. 12. 2021. u 11:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas putem video-linka na konferenciji "Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija" u organizaciji ruske vladajuće stranke Jedinstvena Rusija.

ВУЧИЋ УЧЕСТВОВАО НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ЈЕДИНСТВЕНЕ РУСИЈЕ: Велико хвала Путину који је увек био уз Србију и српски народ (ФОТО)

Foto: Instagram/avucic

- Hvala Jedinstvenoj Rusiji što sam imao čast da učestvujem na konferenciji “Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija”. Veliko hvala predsedniku Putinu koji je uvek bio uz Srbiju i srpski narod kada je bilo najteže. Živelo srpsko-rusko prijateljstvo - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Kako prenosi Tass, ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je u pozdravu učesnicima konferencije da je međustranački dijalog između država važna komponenta međunarodnih odnosa, jer pomaže u traženju načina za suprotstavljanje savremenim pretnjama i izazovima.

Na skupu koji se održava u okviru manifestacija povodom 20. godišnjice partije Jedinstvena Rusija učestvuje još nekoliko šefova država i vlada, kao i desetine lidera uticajnih političkih snaga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a