POKRET SOCIJALISTA BEOGRAD: Nismo imali ni najmanju sumnju da će se PSG i Grbović prvi javiti da blate Vulina i brane Šiptare

Novosti online

04. 11. 2021. u 17:03

NAŠEG lidera Aleksandra Vulina za metu svog napada uvek nepogrešivo odaberu oni koji ne misle baš ništa dobro ni Srbiji, ni Srbima, pa su tako i Pokret slobodnih građana i njihov nesrećni Pavle Grbović napali Aleksandra Vulina.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА БЕОГРАД: Нисмо имали ни најмању сумњу да ће се ПСГ и Грбовић први јавити да блате Вулина и бране Шиптаре

Foto: Pokret socijalista

Nismo imali ni najmanju sumnju da će se PSG i Grbović prvi javiti da blate Vulina i stanu u odbranu Šiptara i OVK terorista. 

Svako ko podržava Šiptare i secesiju Kosova, poput Pavla Grbovića, za njega je odbrana interesa srpskog naroda ratna propaganda i širenje nacionalne mržnje, a pokušaj ubistva Srbina na severu KiM od strane ROSU jedinica beznačajna sitnica koja nije vredna pomena. 

Šta drugo može i da se očekuje od Grbovića čiji mentor Sergej Trifunović sa ponosom nosi majicu Jove Divjaka i misli da su Srbi izvršili genocid u Srebrenici, šta očekivati od nekog ko je učio od onog što bi da piša po grobovima, što vređa žene i koristi mrtve za sticanje političkih poena.  
Pavle Grbović je više puta dokazao i pokazao da ne poštuje svoju zemlju, ali ni svoj grad, jer se za 4 godine u Skupštini grada Beograda pojavio svega par puta i to samo da napadne projekte za dobrobit Beograđana, ali zato pare Beograđana redovno uzima  - odgovorio je Gradski odbor Pokreta socijalista Beograd na uvrede i laži iznete na račun predsednika PS-a Aleksandra Vulina od strane lidera PSG Pavla Grbovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!