ŠTA JE MOGLO BOLJE? Ana Brnabić otkrila šta zamera sebi - "Možda sam mogla da uradim više za to"

Novosti onlajn

02. 11. 2021. u 12:48

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić je odgovarajući na pitanja novinara istakla šta se možda moglo bolje uraditi za prvih godinu dana Vlade.

ШТА ЈЕ МОГЛО БОЉЕ? Ана Брнабић открила шта замера себи - Можда сам могла да урадим више за то

Foto: Z. Jovanović

Napomenula je da će govoriti o sebi i da nije na njoj da ocenjuje rad Vlade, jer ne može biti objektivna, već da se nada da će drugi to proceniti. 

- Mogli smo možda da nađemo bolje načine da razgovaramo sa ljudima o vakcinaciji. Mi imamo 55,7 posto ljudi koji su primili bar prvu dozu vakcine. Dakle taj broj raste, ali ipak nedovoljno da bismo mi bili bezbedni. To možda zameram sebi, jer mi se čini da sam mogla i pored svega ovoga na čemu smo radili da utrošim vreme i na osmišljavanju akcija koje bi nam pomogle da razgovaramo sa mladim ljudima, na primer po fakultetima, da imamo više kampanja, možda bi taj procenat bio bolji. Vakcinacija je krenula dobro, i onda smo se mi okrenuli nekim drugim stvarima, borbi za vladavinu prava, velikoj borbi za našu ekonomiju - rekla je Brnabić. 

Podsetimo, Vlada, na čelu sa premijerkom Brnabić, dobila je podršku Skupštine Srbije 28. oktobra prošle godine. To je druga vlada aktuelne premijerke sa 23 ministra, 21 resorom i pet potpredsednika.

Vlada je formirana četiri meseca od izbora održanih 21. juna i 1. jula 2020, dva meseca nakon zakazanih regularnih izbora, odloženih zbog pandemije virusa korona.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

NAŠI HEROJI: Intervju sa doktorkom iz kovid ambulante

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)