VUČIĆ SMETA ONIMA KOJI ŽELE SRBIJU NA KOLENIMA Selaković: Ovo je rezultat političkog primitivizma tajkunskog dela opozicije

Tanjug

22. 10. 2021. u 20:22

ČLAN Predsedništva SNS Nikola Selaković kaze da su brutalni kontinuirani napadi lažima i klevetama na porodicu predsednika Aleksandra Vučića rezultat "političkog primitivizma i beskrupuloznosti tajkunskog dela srpske opozicije", ali upozorava da oni sadrže i opasne elemente antidržavnog delovanja inspirisanog iz krugova koji ne žele dobro Srbiji.

ВУЧИЋ СМЕТА ОНИМА КОЈИ ЖЕЛЕ СРБИЈУ НА КОЛЕНИМА Селаковић: Ово је резултат политичког примитивизма тајкунског дела опозиције

Foto P. Milošević

- Organizovani i sinhronizovani napadi na predsednikovu porodicu, kako iz Srbije, tako i iz regiona, svedoče da postoje i elementi nedozvoljenog inostranog mešanja u političke procese u Srbiji, i da je cilj, ne samo diskreditovanje jedne porodice, već napad na našu državu i njenu stabilnost - kaže Selaković, a navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Reč je o već viđenim taktikama i kampanjama, a građani Srbije imaju, uveren je Selaković, i dovoljno postojano pamćenje i dovoljno medijske pismenosti da shvate u kom grmu leži zec.

Predsednik Vučić, primećuje Srlaković, očigledno smeta onima koji žele da Srbiju vide na kolenima, kao siromašnu i nesamostalnu državu, a inspiratori i finansijeri te kampanje, tvrdi, neće u narednim mesecima prezati ni od čega kako bi obesmislili i relativizovali čvrstu i nedvosmislenu demokratsku volju građana naše zemlje.

Selaković na kraju poručuje:"Nastavićemo da se istinom, radom i uspesima borimo protiv svih protivnika snažne Srbije i uveren sam da ćemo pobediti, jer Srbija ima pravo na uspeh koliko god joj neki u zemlji i inostranstvu to pravo uskraćivali".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: VUČIĆA I ORBANA DOČEKALO VIŠE OD 5.000 LjUDI NA HORGOŠU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja