"NOVOSTI" SAZNAJU: Vučić se hitno uputio u Rašku na sastanak sa Srbima sa KiM

Novosti online

13. 10. 2021. u 11:41

POSLE dramatičnih scena u Kosovskoj Mitrovici i upada jedinica ROSU, koje su kulminirale ranjavanjem Srbina od strane albanskih specijalaca, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Вучић се хитно упутио у Рашку на састанак са Србима са КиМ

Foto: Printskrin

Kako Novosti saznaju, šef države uputio se ka Raškoj, gde bi trebalo da bude organizovan sastanak sa čelnicima srpskih opština.

Podsetimo, jedan Srbin teško je ranjen danas prilikom nasilnog upada jedinica ROSU u Kosovsku Mitrovicu. Prema našim informacijama zasada nepoznati muškarac pogođen je u leđa, a metak mu je izašao na grudi.

Hitno je primljen u bolnicu i njegovo stanje je zabrinjavajuće.

Kako javljaju reporteri Novosti, u gradu se čuju rafali i situacija je dramatična.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (9)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!