JEDINO IM JE VAŽNA "VAKCINA PROTIV VUČIĆA": Premijerka oštro odgovorila Draganu Đilasu - ovako su govorili o pandemiji (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2021. u 18:22

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je danas na optužbe Dragana Đilasa, koji je napao premijerku nakon što je ona podsetila na stavove predstavnika opozicije o pandemiji korona virusa.

ЈЕДИНО ИМ ЈЕ ВАЖНА ВАКЦИНА ПРОТИВ ВУЧИЋА: Премијерка оштро одговорила Драгану Ђиласу - овако су говорили о пандемији (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

- Od svega što su Đilas i kompanija pričali tokom pandemije kovida, moj favorit: REFERENDUM o vakcinaciji (nisu antivakseri, ali je korona veštački virus!?). Inventivno je i ono o migrantima, začinjeno ksenofobijom. Šta im teško, kada je uvek jedino bila važna "vakcina protiv Vučića" - napisala je premijerka na tviteru.

Premijerka je priložila i snimak na kome se vide stavovi Dragana Đilasa i njegovih saradnika o pandemiji.

Ana Brnabić je juče nakon sednice Kriznog štaba rekla da plaćamo cenu neodgovornih izjava Tepićeve, Đilasa, Stefanovića i Jeremića.

- Podsećam vas kad smo uveli jedne od najrestriktivnijih mera u Evropi, šta su to pojedini mediji objavljivali i šta su govorili određeni politički protivnici poput Marinike Tepić, Dragana Đilasa, Borka Stefanovića i Vuka Jeremića. Da li bilo ko treba da snosi odgovornost za izgovorenu reč, da li se sećate da su govorili da ne postoji pandemija i da zatvaramo ljude da bi naseljavali migrante. Da li se vi sećate toga i da li mi plaćamo cenu toga? Apsolutno plaćamo - poručila je Brnabić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)