VULIN PORUČIO: Aleksandar Vučić je jedini slobodan lider u Evropi!

Tanjug

02. 10. 2021. u 11:49

MINISTAR unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin gostovao je danas u jutarnjem programu televizije Pink i istakao da je teško brinuti o bezbednosti predsednika Vučića, jer je on predsednik koji neće da bude odvojen od svog naroda.

ВУЛИН ПОРУЧИО: Александар Вучић је једини слободан лидер у Европи!

Foto: buducnostsrbijeav

- Mi činimo sve da predsednik Vučić bude bezbedan, ali Aleksandar Vučić je noćna mora svih bezbednjaka. Aleksandar Vučić je čovek koji neće da bude odvojen od svog naroda, već hoće da uđe u narod, da priča sa svojim narodom, da mu narod kaže šta ga muči, da mu svaki građanin kaže da li ima neki problem. Predsednik Aleksandar Vučić je narodni predsednik koji neće da se odvaja od svog naroda. Vučić je deo naroda - rekao je Vulin. 

Ministar i lider PS-a Aleksandar Vulin istakao je da Aleksandra Vučića na izborima ne mogu da pobede, jer ima velike rezultate i veliku podršku naroda i da ga upravo zbog toga napadaju preko porodice kako bi Vučić  odustao od borbe i povukao se. 

- Ne mogu da razumem da je porodica predsednika Vučića jedina porodica koja ne zaslužuje zaštitu. Znate sve članove Vučićeve porodice, pa kako ne znate članove Đilasove porodice? Niko ih ne zna, jer niko ne vodi hajku protiv njih, a protiv Danila, Vukana i Milice vodi se organizovana hajka. Da li treba da vas podsećam da su iz tih Đilasovih partija govorili kako Milicu treba silovati? Ja sam čitao u novinama da Vukan Vučić, dete od četiri godine treba da robija. Šta su sve samo rekli za Angelinu Vučić, majku predsednika Vučića. Ja sam dugo u politici, ali nikada nije bilo ovako prljavo. Vučiću niko ništa ne može da zameri, ništa nikada nije ukrao, ništa ne mogu da mu pronađu i zato ga napadaju preko porodice. Jedan opozicioni političar je rekao da Vučića ne može da pobedi, ali da može da ga izludi. I oni to ne rade iz svoje glave, time se bave ozbiljne službe. Nikome ne odgovara Aleksandar Vučić sa ogromnom podrškom naroda. Aleksandar Vučić je jedini slobodan lider u Evropi - poručio je ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Pink.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

Vučić stigao u paviljon Srbije u Dubaiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (8)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024