SRBIJA ĆE BITI POD SVE ŽEŠĆIM PRITISCIMA: Vučić - Moramo da se borimo zajedno, da čuvamo našu zemlju!

Novosti online

12. 09. 2021. u 10:10

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao rekonstruisani Atletski stadion u Kraljevu a kasnije će prisustvovati otvaranju fabrike Leoni.

СРБИЈА ЋЕ БИТИ ПОД СВЕ ЖЕШЋИМ ПРИТИСЦИМА: Вучић - Морамо да се боримо заједно, да чувамо нашу земљу!

Foto: Printskrin

Vučić je rekao da će Srbija biti pod sve žešćim pritiscima, posebno kako bude sve više jačala.

- Biće mnogo pritisaka oko Kosova i Metohije, ali pre svega zbog toga što je Srbija danas jača, i nemojte da smetnete s uma da ovo što nas iz Zagreba napadaju svakoga dana i kada im ništa nismo rekli ni uradili. Kada ne odem ni u Cetinje ni u Podgoricu nisam kriv ja, krivi smo svi mi, zato što Srbija konačno ide breže od svih ostalih. Zato što je Srbiji bilo potrebno 80 godina da se probudi i počne da radi.

- Naše je da se borimo za naš narod na Kosovu i Metohiji, da čuvamo našu zemlju i da nikog drugog ne diramo. Da idemo jače i brže, a to samo uz vašu podršku to možemo da uradimo. Da se borimo zajedno, da pokažemo da imamo mnogo više pozitivne energije od njihove negativne i da nam Srbija bude bogatija i još snažnija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KAKO JE GAGA UMALO DOBIO BATINE OD PAJE: Došao na snimanje pijan, jedga govori tekst... Vuisić bio prek, Bata Stojković se NIJE izvukao