ĐILAS PLANIRA SILOM I KRAĐOM DO VLASTI: Shvata da nikada neće legitimno dobiti podršku građana Srbije

Novosti onlajn

05. 09. 2021. u 15:43

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić reagovala je danas na najnovije izjave Dragana Đilasa koje se tiču predstojećih predsedničkih izobora u Srbiji.

ЂИЛАС ПЛАНИРА СИЛОМ И КРАЂОМ ДО ВЛАСТИ: Схвата да никада неће легитимно добити подршку грађана Србије

Foto: Pink TV printskrin

NJeno saopštenja prenosimo u celosti:

- Shvatajući da nikada neće legitimno dobiti podršku građana Srbije, osvedočeni lopov planira u svom maniru silom i krađom do vlasti!

I to otvoreno priznaje!

Sad nisu više važni ni izborni uslovi, ni dijalog, ni posrednici jer kalkulacija mašinskog mozga nije dobacila da jedino što je potrebno, a nema, jeste podrška građana!

Kritična masa koju najavljuje unapred na ulicama, postoji, ali isključivo i samo u njegovoj glavi.

Tajkunska želja za nastavkom pljačke građana Srbije je ogoljena i neprocesuiranom zlostavljaču i lopovu nije ostalo ništa drugo do onoga što jedino zna, da pesniči i kukavički gura razne tepićke da lajući okolo prave performanse u njegovo ime.

Frustracija rezultatima koji se nižu i koje Srbija ostvaruje na čelu sa Aleksandrom Vučićem pojačavaju već postojeće ludilo Dragana Đilasa!

Nemoguće je i svim tajkunskim novcem i svim njegovim medijima sakriti i umanjiti značaj onoga što je jedan čovek za 9 godina učinio za svoj narod, za svoju državu, za Srbiju!

Koliko god se upirali, ne mogu se sakriti  kilometri i kilometri puteva, otvorene fabrike, nova radna mesta, rast plata i penzija, danonoćna briga o Srbiji i njenim građanima na svakom koraku!

Verujem da ti je Dragane, jako teško da razumeš tu osnovnu razliku, jer osim za svoje interese i račune sa narodnim novcem koje si sejao po svetu za druge nisi mario!

Dok si bio gospodar života i smrti i od Srbije pravio robovlasničku kastu, pljačkao je nemilice, katančio i građane doveo do ruba siromaštva nije te bilo briga da li postoji još nečije sutra, do samo tvog!

Savršeno je građanima jasno da si im potrošio godine, a budućnost njihove dece ostavio na Mauricijusu, i to više nikada neće dozvoliti - izjavila je Sandra Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)