PROTIVTUŽBA PROTIV ĐILASA: Punomoćnik predsednika Srbije - Zbog niza uvreda koje godinama izgovara na račun Aleksandra Vučića

V.N.

03. 09. 2021. u 10:00

PUNOMOĆNIK predsednika Srbije Aleksandra Vučića, advokat Dragan Palibrk, podneo je protivtužbu u ime svog klijenta, protiv predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, a zbog niza uvreda koje izgovara godinama na njegov račun.

ПРОТИВТУЖБА ПРОТИВ ЂИЛАСА: Пуномоћник председника Србије - Због низа увреда које годинама изговара на рачун Александра Вучића

Foto Tanjug

Suđenje po tužbi koju je ranije Đilas podneo protiv Vučića zbog njegovih izjava u vezi sa Đilasovim poslovima i pljačkanjem građana Srbije u vreme dok je bio na vlasti, nastavlja se danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Advokat Palibrk je u izjavi za Tanjug ukazao da će insistirati da isti sudija odlučuje i o Đilasovoj tužbi i o Vučićevoj protivtužbi. Odluka o spajanju tužbe i protivtužbe u jedan predmet još nije doneta.

Protivtužba je podneta, jer tuženi u ovom slučaju smatra da ne može neko da tuži za povredu svoje časti i ugleda ako grubo vređa tuđu čast i ugled. Vučićev punomoćnik je u više navrata isticao da su navodi Đilasove tužbe neosnovani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!