DETE MI JE KUĆI DOŠLO KRVAVO: Otac pretučenog Mihajla za "Novosti" - "Daleko je teže što je preživeo veliki stres"

D.Z.

23. 08. 2021. u 17:22

KAKO da se ne uznemiriš kada ti dete dođe krvavo? na vrata Prvo smo pomislili da su ga udarila kola, ali kada smo shvatili da je pretučen bilo nam je još teže, zbog saznanja da su nam deca na meti napada.

ДЕТЕ МИ ЈЕ КУЋИ ДОШЛО КРВАВО: Отац претученог Михајла за Новости - Далеко је теже што је преживео велики стрес

Foto: Kancelarija za KiM

Ovim rečima Nenad Stanković (48) iz Kosovske Kamenice ističe za naš list uznemirenost zbog današnjeg incideta u kojem su trojica albanskih vršnjaka pretukla njegovog dvanaestogodišnjeg sina Mihajla.

Objašnjava da se napad na njegovo dete dogodio oko 14,00 sati, kada se Mihajlo, učenik petog razreda vraćao iz supermarketa sa dvojicom drugova.

- Albanski dečaci, vršnjaci, napali su ih bez ikakvog povoda i razloga. Pošto su njegovi drugari pobegli, oni su nasrnuli na Mihajla oborili su ga na put i tukli ga. Osim povreda u predelu nosa, vilice i kolena, daleko je teže to što se preplašio i doživeo stres od kojeg će osećati dalekosežne posledice - kaže nam Nenad koji sa suprugom Biljanom (38) ima i mlađeg sina.

Mihajlu je veli, ukazana medicinska pomoć u ovdašnjoj ambulanti, dok je policija identifikovala napadače od kojih je napadnuti srpki dečak dvojicu prepoznao. Inače, u tzv. Srpskoj ulici u Kosovskoj Kamenici živi oko 350 Srba dok ih je na  području opštine nešto više od hiljadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili