VULIN O TVITERU: Plasiraju se laži i to prolazi čak i bez izvinjenja

Novosti onlajn

22. 08. 2021. u 13:23

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin upitao je danas zašto se onaj ko je društvenoj mreži Tviter pojedine medije u Srbiji prijavio kao medije koji sarađuju sa Vladom Srbije ne pohvali javno tim činom, ako ga je uradio iz ubeđenja, a ne zbog novca.

ВУЛИН О ТВИТЕРУ: Пласирају се лажи и то пролази чак и без извињења

Foto: MUP

- Vesti onih koje je taj neko označio kao provladine medije nisu tačne i odmah treba uzeti sa rezervom sve što prenesu, a nosioci istine su, valjda, luksemburški mediji i oni koji su u vlasništvu Dragana Đilasa, rekao je ministar Vulin u jutarnjem programu televizije Prva.

Kako je naveo, kao što zelena agenda u svetu važi samo tamo gde je kineski kapital, a ne i gde je i nemački, tako je i u ovom slučaju. 

-To je kao kada nađete takozvanu zelenu agendu koja se uvek pojavljuje samo tamo gde je kineski kapital. A tamo gde je nemački kapital, to je ekološki. Tako je i ovde. Znate šta će biti sada vrlo zanimljivo?  Imamo okrugle stolove, stranke pričaju, vlast i opozicija, pričaju o ravnopravnosti, šta ćemo sada sa ravnopravnošću? Kako ćemo sada mi koji smo pripadnici vlasti, kako smo mi ravnopravni, nas su etiketirali, sve koje bilo na koji način sarađuju sa nama ili eventualno, zamislite tog greha, imaju možda čak i neku simpatiju prema nama, oni su svi na stubu srama, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

-Ja ne koristim društvene mreže, a jedan od razloga za to je na primer, poslednja rasprava na Tviteru vezana za laž koju je povela žena koja radi za Đilasa, na temu da se Danilo Vučić ženi i da čeka dete i da će zato kovid mere biti odložene, istakao je ministar Vulin.

-Ja slučajno znam da je to potpuna laž, ja bih bio srećan, voleo bih da čestitam Aleksandru unuka, ali to je laž. Hoće li reći neko izvini? Da li će se ti ljudi osećati glupo, pa reći, baš sam bio glup, trebalo je da proverim, neće niko. Samo će se sledeća laž nastaviti. Samo je bitno da se prezivate Vučić i to je to. Znači predsednikov sin se ženi i zbog toga će kovid mere da se suspenduju. Vi šaljete nekoliko poruka, da svako može da radi šta hoće, da ste spremni da ubijete nekog da biste napravili svadbu, kako vas nije sramota tako nešto da kažete? Baš je gadno. To će proći danas, sutra će se to zaboraviti, naći će se neka nova laž, poručio je ministar Vulin prilikom gostovanja na televiziji Prava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)