VULIN: Srpska policija je spremna da se obračuna sa najsurovijim kriminalnim grupama kao što je Belivuk-Miljković, država pruža punu podršku

Novosti onlajn

05. 08. 2021. u 10:00

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su srpski organi gonjenja, čija je isključiva zasluga za razbijanje kriminalnog klana Belivuk - Miljković, pokazali da su spremni da se obračunaju i sa najsurovijim kriminalnim grupama i da on, kao ministar unutrašnjih poslova, neće dozvoliti da bilo ko omalovažava rad ovih profesionalaca.

ВУЛИН: Српска полиција је спремна да се обрачуна са најсуровијим криминалним групама као што је Беливук-Миљковић, држава пружа пуну подршку

Foto Tanjug

Ministar Vulin je na kolegijumu sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije poručio da u borbi protiv kriminala imaju bezrezervnu podršku državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i da u borbi protiv kriminala niko nije zaštićen.  

- Rizikujući sopstvene živote, vi ste se obračunali sa kriminalnom grupom Belivuk- Miljković i oslobodili Srbiju od tog zla. Danas neki pokušavaju na razne načine da omalovaže vaš rad i pripišu ga strancima iako i sami znaju koliki nivo profesionalizma posedujete i da je razbijanje ove grupe samo vaša zasluga - rekao je ministar Vulin.

Ministar je ponovio da je kriminalna grupa Belivuk-Miljković uhapšena isključivo na osnovu rada srpske policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da FBI sa tim nije imao nikakve veze.

Ocenio je da nekima u zemlji i regionu očigledno smeta hapšenje ovih ubica i krvoloka i da stoga, uplićući se iz dana u dan u neistine i laži, napadaju njega i predsednika Aleksandra Vučića, kao nosioca borbe protiv kriminala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)