VUČIĆ O FBI: "Ništa nisu uradili u istrazi protiv Belivuka i Miljkovića"

Novosti online

01. 08. 2021. u 19:57

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u večerašnjem Dnevniku RTS-a. On je govorio i o navodima o učešću FBI u istrazi protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

ВУЧИЋ О ФБИ: Ништа нису урадили у истрази против Беливука и Миљковића

Foto: Printskrin RTS

Vučić je čestitao policiji i BIA na dobro urađenom poslu u istrazi slučaja Veljko Belivuk - Marko Miljković.  

– Čestitam pripadnicima i tužiocima u Srbiji koji su radili na pisanju optužnice. FBI nije radio ništa, pod milim Bogom, obavestili su nas za aplikaciju, a to je kada je sve završeno bilo oko sprovođenja ovog klana, FBI ne postoji u učešću za slučaj Belivuk, apsolutno ništa, radila je naša policija i bezbednosnO - informativna agencija. Za aplikaciju SKAJ dobili smo podršku evropskih službi,  “ANOM” aplikacija za to su nam rekli Amerikanci.

- Mesec ili dva mi smo mogli da pratimo svaki njihov korak zahvaljujući našim junacima - rekao je predsednik Vučić.

Vučić je najavio da će on i Vulin sutra podneti krivičnu prijavu sami protiv sebe zbog slučaja "Belivuk".

On kaže da je spreman da ide na poligraf i da odgovara na pitanja da li se ikada video sa Belivukom i MiljkovićeM i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

- Zna narod ko se u ovoj zemlji bori protiv mafije i ko im je stao na vrat - rekao je Vučić i istakao je da je interes građana da ne postoji mafija.

Vučić je rekao da u Srbiji nema nijednog mafijaškog ubistva ove godine, što nije slučaj sa nekim zemljama koje Srbiji drže lekcije o vladavini prava.

- U njihovim zemljama ubijaju novinare i borce protiv korupcije protiv kriminala - rekao je Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade