SNAŽNA PODRŠKA SRBIJI: Višegradska grupa pozdravila projekat "Otvoreni Balkan"

Novosti online

30. 07. 2021. u 18:44

ZEMLjE Višegradske grupe pozdravljaju uspostavljanje „mini šengena“ (Otvoreni Balkan) od strane Srbije, Albanije i severne Makedonije.

СНАЖНА ПОДРШКА СРБИЈИ: Вишеградска група поздравила пројекат Отворени Балкан

Foto: EPA

Verujemo da tako tesna saradnja zemalja Zapadnog Balkana doprinosi stabilnosti i razvoju regiona.  Zemlje Višegradske grupe nastavljaju da podržavaju ubrzanje procesa proširenja EU, navodi se u saopštenju ministara spoljnih poslova V4, a to su Peter Sijarto iz Mađarske, Jakub Kulhanek iz Češke Republike, Ivan Korčok iz Slovačke i Zbigniev Rau iz Poljske.

Podsećamo, inicijativu "Otvoreni Balkan" su Skoplju dogovorili predsednici Srbije, Severne Makedonije i Albanije Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama, poručivši da ona veliki iskorak u povezivanju građana regiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!