MINISTAR MOMIROVIĆ USKORO IZLAZI IZ BOLNICE: Već zakazao sastanak za utorak

Novosti online

29. 07. 2021. u 09:02

TOMISLAV Momirović, ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture, koji je pre dva dana hitno operisan u užičkoj bolnici zbog pucanja slepog creva, dobro se oseća i oporavlja se, a već je i zakazao sastanak za utorak!

МИНИСТАР МОМИРОВИЋ УСКОРО ИЗЛАЗИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Већ заказао састанак за уторак

Foto Tanjug

Kako je rečeno u bolnici, njegovo zdravstveno stanje nakon operacije je dobro i očekuje se da će za nekoliko dana biti pušten na kućno lečenje.

- Ministar je stabilno, na odeljenju je, stalno je na vezi sa porodicom i saradnicima i dobro se oseća. Porodica nije mogla da ga vidi jer su posete zabranjene odranije zbog korone - kazala nam je Danijela Vasiljević, PR Zdravstvenog centra Užice. Kako je naglasila, on nije imamo apsolutno nikakve posebne zahteve i odlično sarađuje sa lekarima i medicinskim osobljem.

- To je zaista veoma kulturan mlad čovek, potpuno na mestu - dodala je naša sagovornica.

Momirovićeva savetnica za medije kazala je da nije precizirano kada će on izaći iz bolnice, ali da su stalno u kontaktu, pričaju o poslu i već je ubeđen da će uskoro stati na noge i vratiti se obavezama.

- Naravno da bi trebalo najpre potpuno da se oporavi, ali već za utorak planira sastanak koji ne bi da propusti - kazala nam je njegova savetnica.

Podsetimo, Momiroviću je pozlilo pre dva dana tokom obilaska radova na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege. On je hitno prevezen u užičku bolnicu, gde je operisao slepo crevo.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)