POTRESNA ISPOVEST SRBOLJUBA (80) KOJI JE UHAPŠEN NA JARINJU: Dva diva su me izvela iz automobila i rekli - Izlazi napolje!

D.Z.

22. 07. 2021. u 19:51

OVO mi je neshvatljivo. To ni na filmu čovek ne može da vidi onakav postupak kao što je moje hapšenje. Pokazuju prstom u mene, a ja ne znam o čemu se radi. Dva diva su me izvela iz auta, rekli izlazi napolje. Na moje pitanje šta se događa, rekli su mi izlazi napolje, bez pitanja.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ СРБОЉУБА (80) КОЈИ ЈЕ УХАПШЕН НА ЈАРИЊУ: Два дива су ме извела из аутомобила и рекли - Излази напоље!

Foto: D.Z.

Ovako je danas popodne u Gračanici ispričao novinarima Srboljub Veselinović (80) kojeg je tzv. kosovska policija zadržala juče više sati na administrativnom prelazu Jarinje a potom ga sprovela na saslušanje u policijsku stanicu u Prizren.

Veselinovića, koji je rodom iz Gornjeg Sela kod Prizrena i nakon osmog razreda otišao je iz tog kraja, ispitivali su na osnovu prijave elektroeneretske korporacije o navodnoj nelegalnoj potrošnji električne energije iako on u Prizrenu nije, kako kaže, boravio 52 godine

- Nije lepo u ovim godinama da se tako postupa sa nama, naročito u ovim godinama - naveo je Veselinović, koji se u Gračanici danas sastao sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem.

Direktor Kancelarije za KiM ocenio je da je Srboljubov primer "još jedna zloupotreba prištinskog pravosuđa".

- Da li može da se kaže da je u pitanju paradoks ili opet, sa druge strane, kada govorimo o Kosovu i Metohiji nešto što je činjenica, a to je da Srbi stradaju od prištinskog pravosuđa. Između ostalog i tako što se optužuju za stvari koje nisu počinili - rekao je Petković i dodao da se ovim primerom interno raseljenim licima šalje poruka da se ne vraćaju na Kosovo i Metohiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri