DRAGINJA "PUKLA" OD NERVOZE! Nova sramna izjava poslanice SDP, zna samo da preti i vređa

V. K.

19. 07. 2021. u 12:20

DRAGINjA Vuksanović Stanković, poslanica SDP, ponovo je izvređala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ceo srpski narod, poručivši da "kreću u rušenje granica međunarodno priznatih država pod novim imenom - Srpski Svet"!

ДРАГИЊА ПУКЛА ОД НЕРВОЗЕ! Нова срамна изјава посланице СДП, зна само да прети и вређа

Foto: V.K.

- Istorija, a i Crna Gora će im pokazati kako završavaju kaplari kada kao vođe krenu u agresiju na susede. Zločinačka velikosrpska politika, koja je proizvela najveća stradanja poslije 2. svetskog rata, ponovo bi htela da žari i pali po regionu. Ponovo bi hteli da zloupotrebom i manipulisanjem ljudi u osvajačke pohode iako je toj suludoj politici presudio Hag, ceo civilizovani svet, a nedavno je obeležena godišnjica srebreničkog genocida koji je počinila politika koju hoće da reinkarniraju Vučić, Vulin i DF kao deo vlasti u Crnoj Gori - piše u saopštenju.

- Dok se dešavaju primitivne i zlokobne orgije po Beogradu i Crnoj Gori, Demokrate i URA iskazuju spremnost da ovdašnji Vučićevi velikosprski izvođači budu i formalno deo Vlade. Da nas vode u svetlu budućnost zagrljeni sa Mandićem, Vulinom, Vučićem, Šešeljem. Da, to je ta nova Crna Gora na koju ćemo se morati navići. Relaksirano, kako bi rekli naši gejmčendžeri – sa srpskim svetom u svetlu budućnost. Da se sa najrigidnijom radikalskom politikom može samo u politički pakao a ne u demokratske promene, znao je svako ko išta zna o Crnoj Gori, regionu i našoj bliskoj prošlosti. Ključni proizvod načina političkih promjena od 30. avgusta je reinkarnacija najrigidnije i najretrogradnije svesti koja nam zlokobno najavljuje povratak u mrak 90-ih, navela je Vuksanović Staković poručujući  da glavni krivci za to nisu radikalni velikosrpski nacionalisti, već oni "evropejci" i "mudraci" koji su im, kako navodi, dali vlast i širom otvorili vrata politici koje se grozi čitavi civilizovani svet.

- Zato, gospodo iz tzv. građanskog dela vlasti, umesto što se premišljate hoćete li Vučiću i Vulinu omogućiti da trijumfalno uđu u novu ili rekonstruisanu Vladu, bilo bi mnogo bolje da se pokušate trgnuti iz zimskog sna, dok još nije prekasno. Izbor je na vama a građanska Crna Gora će se tom primitivnom nacionalizmu i velikodržavlju oduprijeti i bez vas - zapretila je poslanica SDP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna