MARINIKA I ĐILAS U KLINČU SA NOVINARIMA U VALJEVU: Na konkretna pitanja nemaju odgove - pa se služe napadom (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 07. 2021. u 16:31

DRAGAN Đilas i Marinika Tepić danas su u Valjevu održali politični skup na koji je došlo jedva dvadeset ljudi.

МАРИНИКА И ЂИЛАС У КЛИНЧУ СА НОВИНАРИМА У ВАЉЕВУ: На конкретна питања немају одгове - па се служе нападом (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ni Đilas ni Marinika se, na ovom improvizovanom političkom skupu, nisu najbolje snašli sa pitanjima novinara. 

U problemu se našao lider Stranke slobode i pravde, odgovarajući na vrlo konkretno pitanje jednog od okupljenih novinara. Naime, novinar "Info 24" postavio je Đilasu pitanje šta je uradio za Valjevo u vremenu u kojem je bio na vlasti, i na osnovu čega bi moglo da mu se veruje u nova obećanja koja sada daje. Novinar je od Đilasa tražio da navede jednu jedinu stvar koju je u Valjevu sproveo u delo, a nije se najbolje snašao ni u odgovoru za pitanje zašto su aktivisti Stranke slobode i pravde lepili plakate na obdaništu i mestima predviđenim za čitulje. 

Umesto odgovora Đilas je napao novinara da svoja pitanja čita sa telefona, a u napadima na novinara pridružili su se i aktivisti okupljeni oko Marinike i Đilasa. 

- Vidim da vam se tresu ruke - napao je Đilas novinara. 

Ipak, konkretnog odgovora nije bilo, već je Đilas naveo da posle 14 godina ne može da se seti da navede neku konkretnu stvar. 

Problem je imala i Marinika na pitanje o rezoluciji o Srebrenici koju je svojevremeno pokušala da progura u Skupštini Srbije. Naime, novinarka je pitala Mariniku zašto tvrdi da su Srbi genocidan narod. 

Marinika nije uspela da odgovori na pitanje novinarke o tome zašto je inicirala takvu sramnu rezoluciju u Skupštini Srbije, već je od novinarke tražila da joj citira delove svog dokumenta. Negirala je i da je ikada rekla da su Srbi "genocidan narod": 

- Ne, ja nikada nisam rekla da su Srbi genocidan narod, niti to piše na dokumentu na kojem se nalazi moj potpis. Pogrešno ste pročitali - negirala je Marinika. 

Nije umela da objasni ni zašto je inicirala da se rezolucija o Srebrenici reši po hitnom postupku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna