NOVI INCIDENT NA KIM: Srbinu Albanci ponovo izbušili gume

D. Z.

10. 07. 2021. u 12:14

VUKSANU Gojkoviću iz okoline Kline koji pomaže Dragici Gašić povratnici u Đakovici, Albanci iz ovog grada danas su ponovo izbušili gume na automobilu.

НОВИ ИНЦИДЕНТ НА КИМ: Србину Албанци поново избушили гуме

Foto: D. Z.

Prema rečima Milenka Jovanovića predsednika Privremenog organa Đakovice incidet se dogodio u subotu oko pola dvanaest kada su na automobilu Gojovića parkiranom nedaleko od zgrade u kojoj se nalazi stan Dragice Gašić izbušili dve gume.

- Incident se dogodio bukvalno pred očima pripadnika (tzv.) kosovske policije koji obezbeđuju zgradu u kojoj se nalazi Dragicin stan. Iako ih je znajući šta može da se dogodi, Vuksan molio da parkira auto na parkingu predviđenom za policijska vozila, to mu nisu dozvolili, tako da su mu bukvalno pred policajcima izbušene dve gume na autu - ističe Jovanović dok Vuksan u izjavi Novostima ističe da ga ni ovim incidentom neće obeshrabriti da nastavi da pomaže ovoj povratnici.

- Nisu me uašili, opet ću da dođem ja kući imam četiri gume sa bandašem ali ći sledeći put da ponesem sve gume - ističe Gojko za Novosti i dodaje da je o incidentu obavestio policiju kao i da je to drugi slučaj sa oštećenjem guma koji mu se dogodio u poslednja tri dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)