MINISTARSTVO unutrašnjih poslova ističe da je proverama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbednosti ćerki predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Dragan

30.06.2021. 17:34

Obzirom da i svoju rodjenu decu koristi za prljave lazi o Srbiji i drzavnim organima, "postenom" premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapicu i njegovim istomisljenicima se mora zabraniti dolazak u Srbiju.

Bonaparta

30.06.2021. 19:22

Neka se gospođice vrate od kuda su došle. Po priči njihovog tate u CG je raj na zemlji. Dosta više da Srbija građani Srbije plaćaju da štitimo koje čije zadnjice, a oni će da pljuju po nama. Oni našeg ambasadora proteraše što im je rekao istinu i istorijske činjenice, a mi ćemo da glumio Samarićane. Jel' niste sigurne u Srbiji pa idite kući.

Jovan

30.06.2021. 20:18

Девојкама је интересантно да буду на насловним странама. Ништа њима не недостаје осим мало публицитета. Безбедне су самим тим што вероватно живе на Врачару или Савском венцу. Већина нас није упозната да Кривокапићеве ћерке живе у Београду. Ако се не осећају безбедно нека покушају своје бизнисе да започну у Сарајеву или Приштина. То су права и перспективна места за њих.

Saša

30.06.2021. 22:53

Hitno uvesti meru zabrane ulaska Krivokapiću i njegovoj familiji zbog političkog terorizma i rušenja ugleda republike srbije i srpske nacije. Odmah, bez čekanja. Ćerke mu, odmah proterati i staviti zabranu doživotno na ulazak u srbiju. Razlog - širenje laži o bezbednosti u republici Srbiji i uznemiravanje javnosti.

Solo

30.06.2021. 23:01

Vreme je da svaki crnogorski biznis od sada bude isparcen tamo odakle su i dosli. Zahvalicemo im se i obavesticemo ih da njihov biznis nije pozeljan u Srbiji..Eskobar ponasanje i krimi-lova za investiranje zemlje ,stanova i raznih hotela ne bi smela da prodje inspekciji..Takodje zemlja oko Nisa Leskovca i juga Srbije je pocela odavno da se kupuje albanskim novcem i niko do sad da potegne to pitanje...Moramo da budemo stalno pod prismotrom ko investira i preko koga. Inspekcije moraju da dobijajo svaki ugovor gde god se skalpaju jer to je jedan od nacina da se stopira i krade nasa zemlja tudjim novcem...a sto se tice Krivokapicevih cerki mogu da nastave njihov biznis u crnoj im gori samo neznam ko ce da im dolazi dole.