KUKAJU U PRAZNO: Krivokapićeve ćerke se žalile se da im prete, a sad ih je policija razotkrila

Novosti online

30. 06. 2021. u 17:07

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova ističe da je proverama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbednosti ćerki predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

КУКАЈУ У ПРАЗНО: Кривокапићеве ћерке се жалиле се да им прете, а сад их је полиција разоткрила

Foto Skupština CG

Uz to, srpska policija, s obzirom na to da je reč o štićenim ličnostima u Crnoj Gori, preduzima mere njihovog obezbeđenja dok borave u Beogradu i sa ćerkama Krivokapića ima redovan telefonski kontakt. One se do sada policiji nisu požalile da se osećaju ugroženo u Srbiji. 

Iz MUP-a napominju da je policija nakon verbalne note Ambasade Crne Gore u Beogradu kojom je zatraženo preduzimanje mera na njihovoj bezbednosti, ponovo razgovaralo sa ćerkama crnogorskog premijera i policijskim službenikom Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i niko od njih nije izneo konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju njihove bezbednosti.

Ističe se da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, takođe, od nadležnih bezbednosnih službi zatražilo mišljenje i da je nakon provera konstatovano da ne postoje konkretna saznanja koja bi ukazala na mogućnost ugrožavanja njihove bezbednosti.

- Srbija je bezbedna zemlja i policija je tu da brine o bezbednosti svakog građanina. Smatramo da je neozbiljno i tendenciozno da ukoliko se osećaju nebezbedno, ćerke crnogorskog premijera to prvo saopšte medijima, a da pritom ne obaveste policiju - zaključuju iz MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

SRPSKA STRANA PRIČE NA SI-EN-ENU: Kako je Vučić principijelnom politikom doveo do toga da se u svetu čuje srpski glas