SVAKI USPEH SRBIJE JE NJIHOV PORAZ: Nevena Đurić o napadima Marinike Tepić na predsednika Vučića

Novosti online

10. 06. 2021. u 16:17

POSLANICA Srpske napredne stranke Nevena Đurić izjavila je danas da je nova fabrika koja je otvorena u Jagodini najveći udarac za Mariniku Tepić i bezidejnu politiku Dragana Đilasa.

СВАКИ УСПЕХ СРБИЈЕ ЈЕ ЊИХОВ ПОРАЗ: Невена Ђурић о нападима Маринике Тепић на председника Вучића

Foto: Printskrin/Jutjub

- Marinika Tepić, profesionalni lažov i preletač, trenutno uposlenik Dragana Đilasa, videla je manu i u tome što je danas u Jagodini, otvorena još jedna nova fabrika. Zapravo je to ono što ne odgovara ni Mariniki, a ni njenom šefu. To što su u prilici da gledaju kako Aleksandar Vučić kontinuirano otvara nove fabrike, dok su period u kome su oni bili na vlasti obeležili katanci na ulaznim vratima fabrika i ljudi bez posla. Ne odgovara im što su konstantno u prilici da vide jednu novu, moderniju i napredniju Srbiju, i što mogu da uporede Srbiju danas sa onim što su oni radili i šta su našoj zemlji napravili. I svaki uspeh Srbije je dodatni poraz za njih i njihovu bezidejnu politiku, i dodatni dokaz njihovog javašluka, njihovog nemara, njihovog nereda, neznanja i lopovluka, jer je bilo nemoguće da oni cvetaju i napreduju, a da se Srbija gasi i kopni, i da to bude slučajno - saopštila je Đurićeva.

Nevena Đurić/Foto: Novosti

Ona ističe da ista ta Marinika koja konstanto govori o nasilju sve informacije o tome dobija od svog šefa koji je, kako kaže poslanica SNS, vršio nasilje nad svojom trudnom suprugom i njenim roditeljima, i to pred decom.

- Svima je već odavno jasno da se ovde radi o ženi koja i ne zna šta govori. Ona je naš narod optužila za lažni genocid u Srebrenici, njoj su se priviđali zasadi marihuane na farmi koka u Moroviću. Ni ona, a ni Đilas ne prezaju ni od čega u svojoj nameri da se ponovo dokopaju vlasti i nastave čerupanje Srbije. A to im građani Srbije neće dozvoliti, jer se njihovo poverenje ne dobija ni lažima, ni klevetama, ni pretnjama i ucenama, a ni lažnim suzama - zaključila je Nevena Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)