PREDSEDNICA Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je pismo prvom čoveku Srbije Aleksandru Vučiću s molbom da se u najkraćem roku organizuje sastanak u Beogradu, kojem bi prisustvovao kompletan politički vrh RS kao i predstavnici svih parlamentarnih stranaka iz Srpske.

stevo

31.05.2021. 19:20

Ugrozavanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta RS se ne sme dovoditi u pitanje.I zato verujem da ce Vucic sagledati politicku situaciju i aktuelna desavanja u RS i shodno tome cemo videti kakvi su dalji koraci

prellee

31.05.2021. 19:28

Fino je biti miljenik i u zaštiti velikih država, u ovom slučaju da nas štiti i Kina i Rusija.Kad nismo imali te zaštite Zapad nas je rasturio, bombardovao i zato je Zapadu teško vjerovati. Uči u EU bez zaštite i svojih staratelja, velikih država, je VEOMA riskanto i nosi mnogo problema za Srbiju i Srpski narod. Zapad samo uslovljava i sve nas je manje, sve nam je manje teritorijie, a malo je falilo da nas jedna Britanija-imperija, nije proglasila genocidnom državom, radi samo njima ZNANIH interesa. Prema tome, zajedno s Rusijom i Kinom nama je sigurnije i bezbjednije. Zapad nam je ponudio svoj vid bezbjednsoti, JA IM NE VJERUJEM! Dosta zla su napravili Srpskom narodu u XX vijeku, tri bombardovanja, a zadnje 1999 godine, znači nisu se PROMJENILI, a ja sam vjerovao u neko Novo doba sa padom Berlinskog zida. To se nije dogovdilo i mnogo su me razočarali, a TAKO JE BILA DIVNA PRILIKA za novi početak. ONLY BULLY from West!