Impresivan snimak „ruske ajkule“ u akciji: Nuklearni ledolomac „Jamal“ seče Arktik (VIDEO)

Novosti online

26. 06. 2019. u 23:59

Импресиван снимак „руске ајкуле“ у акцији: Нуклеарни ледоломац „Јамал“ сече Арктик (ВИДЕО)

YouTube

Bezgranična lepota Arktika zabeležena je u svoj svojoj raskoši sa jednog od najvećih ruskih nuklearnih ledolomaca „Jamala“
Bezgranična lepota Arktika zabeležena je u svoj svojoj raskoši sa jednog od najvećih ruskih nuklearnih ledolomaca „Jamala“. Pogledajte kako „čeljusti“ ovog moćnog broda seku ledeni horizont.

Ekstremni arktički uslovi nisu bili nikakav izazov za 75.000 konjskih snaga atomskog ledolomca dok klizi kroz neprohodna prostranstva Severne morske rute prekrivene debelim ledom.

Impresivni snimak nastao je tokom marta 2018. godine, prilikom prolaska preko Barencovog mora do Nove Zemlje.

PROČITAJTE JOŠ - Arktik godišnje gubi led površine Srbije (FOTO)

„Videli smo severna svetla i polarne medvede, a videli smo i jedan brod koji je ostao zarobljen u ledu“, rekao je član posade Andrej Jefimov.(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Televucic

27.06.2019. 06:33

i amater poput mene jasno vidi da je ovo animacija i da nije realno,ruska propaganda skoro podjednako dobra kao zapadnjacka.

Sone

27.06.2019. 12:56

@Televucic - Vidi se da si amater a i sam priznajes ali vidi se da debelo gresis,namerno ili?Ovo je autentican snimak,vrlo dobro prezentovan,kvalitet slike,svetlost,pozicija,vreme sve na svom mestu,Zar ti mislis da ih nebi "zapadnjaci" sprdali da je podmetacina?Nisam rusofil ali mora se priznati odlican snimak