IGOR Ristić (24), iz Teslića, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Banji Vrućici, kod Teslića, kada je "mercedesom" A klase sleteo s puta i udario u stub javne rasvete.

Tragedija se dogodila u nedelju oko 19.15 na regionalnom putu Teslić-Blatnica. U policiji navode da je Ristić bio jedini učesnik nezgode, čije se tačne okolnosti i uzrok detaljno istražuju.

- U nezgodi je učestvovao I. R. iz Teslića, koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja u Tesliću, gde je mrtvozornik konstatovao smrt - navode u Policijskoj upravi Doboj.


PROČITAJTE JOŠ: Stravična smrt pod "golfom"

Prema nezvaničnim informacijama, Ristić je izgubio kontrolu nad vozilom, nakon što ga je zaneo takozvani vodeni jastuk na kolovozu.

- Usled toga vozilo je sletelo s puta i udarilo u stub javne rasvete, koji se od siline udara srušio. Vozilo se potom odbilo i udario u stablo, da bi se nakon toga i isprevrtalo. Nesrećni mladić je na mestu ostao mrtav i lekari nisu uspeli da ga reanimiraju - navodi izvor blizak istrazi.

Po ovlašćenju dobojskog tužilaštva, uviđaj su izvršili inspektori saobraćajne policije iz Teslića. Za to vreme saobraćaj na toj deonici puta bio je potpuno obustavljen od 21.15 do 22.00.


PRIMEREN MLADIĆ

POGIBIJA Igora Ristića šokirala je celi Teslić. Njegovi poznanici kažu da je bio mladić za primer.

- Svi smo u šoku i nikome nije jasno šta se tačno dogodilo, jer on nije bio neko ko je voleo brzu vožnju, već naprotiv - kažu Ristićevi poznanici.