Skupina ljudskih olupina i najobičnijih bednika, koja sebe naziva „Savez za Srbiju“, ne bira sredstva u dripačkim pokušajima da se o bilo koju nesreću okoristi, da je prljavo i podlo, kako samo oni to umeju, zloupotrebi za klevetanje države, širenje histerije i uživanje u sopstvenim morbidarijama.


Neka ostave te lopuže, već potpuno obnevidele i izobličene od mržnje i pohlepe, jednom na miru i državu koja čini apsolutno sve da ljude zaštiti, i narod kom je preko glave da mu pamet sole tajkuni i njihove vucibatine. Famozni „stručnjaci“ za sve, u čije je vreme zvanično 137 ljudi umrlo od gripa, a da o pandemiji u medijima nije mogao pošteno ni glas da se pusti. Koji su umeli stručno samo da to medijski zataškavaju, kriju i lažu, umesto da narod obaveste o opasnostima koje su pretile i nešto konkretno preduzmu. Neizostavno, umeli su i da kradu - u tome su bar neprevaziđeni. Dok je virus pre 10 godina odnosio glave ljudi, oni su se međusobno prepucavali na temu ko je uvezao vakcine i ko se koliko ugradio. Jer ih je samo zarada uvek zanimala, i tada baš kao i danas, a ljudski životi ih nisu zanimali nikada.


Tih 137 zvanično preminulih, a prema procenama stručnjaka koje je zbog organizovanog zataškavanja od strane bivšeg režima teško potvrditi - žrtava je bilo i nekoliko puta više, pravi su prikaz „brige“ ovih bednika za narod u Srbiji. Onih koji seire zbog vesti da je novi čovek zaražen, a najviše bi se obradovali da neko umre, pa da se onda još više ostrve na državu koju više nisu u prilici da pljačkaju i uništavaju. Takvi da se dokopaju vlasti bilo gde, potpuno je jasno - tu ne bi bilo života nikome drugom. Narod to dobro vidi i baš zato je ove političke strvinare i večito nezasite bezumnike sa društvene deponije - trajno izolovao.